It feels like some kind of rush

It flows through my body, it's lifting me up



i taxin,i trappen,i hissen i hallen

Morning!Vaknade vid nio åt lite frukost fixade mig och åkte in till noret och köpte böcker,nörd;) men dom värkar faktiskt bra så ska läsa dom denna gång,har lovat mig själv det!
Sen åt vi sushi.Vid fyra ska jag möta bästis.Sen blir det hockey på terrassen med henne och middag.Mys!
Våran namnsdag och hela sveriges namnsdag idag tror jag,maria it is! Sofia-maria.
Kram :)
Lax dag idag då ... Haha!

kokhett

sitter med varmfeber och ser på NHL..har liksom inte bättre för mig denna afton!hoppas de andra kommer hem snart är hungrig som bara den.tacos it is! och sen blir det solsidan och sova.me having no fun!

Ändrade planer

Skulle igentligen till sickla och det.Men vi bestämde oss för att åka till Leksand en dag tidigare än bestämt,bra det då kan jag sova imorgon :) Bekväm av mig,ja! Stannade på barkaby istället för sickla.Så galet mycket folk!!Men köpte en till kaninpäls halsduk en svart blev det.Med små pälsbollar,love it!Den till skinnjackan i vår,fan va fint.Visar bild på halsduken när jag är hemma i sthlm igen.Nöjd,glad och mätt tjej här.Tog en islatte och en stor räksallad på Wayne's!Ska försöka sleepa lite nu har ju som sagt feber.Synd att jag är hyper men ändå så tung i huvudet.Yesyes..
Kraaam!
Får äntligen träffa bästis imorgon ♥

Oskynligt grå

Vaknade av mig själv vid sju,typiskt när man får sova!Har precis ätit frukost så ska fixa till mig lite sen blir det lunch i sickla.Ska shoppa lite och hem och sova igen har lite feber fortfarande men har inget ont i huvudet:)
Kram!

Trött-en

Har så mycket spring i benen men är så tung i huvudet..Bara sovit,sett hockey den var dålig så såg en film och nu ligger jag här igen!Har iallafall ingen feber längre men ont i huvudet har jag så det räcker och blir över flera gånger om :( Ska äta en piggelin och sen sova igen,i think!Bra idée där.
P.s. It's my blog and I'll wright about it if I want to.

.......

Godnatt!!!

Köpa imorgon?

Taget ifrån typsteffi.se

Ska till sickla imorgon och shoppa om jag orkar.Funderar på att köpa denna tröja då.Lite häftig!
Värd att testa iallafall :) Små pengar ju!!
150:- Monki

True

Berätta inte dina hemligheter för en kompis,för din kompis har också en kompis

Mat,tv och sömn...

Har precis gjort smoothie,bacon och ägg.Jag har godare aptit när jag är sjuk nästan!Haha.
Ska se the hills nu.Och senare hockey!Hatar att vara sjuk....Ipren är min bästis idag och thats it!

Sjukling!

Var uppe supertidigt imorse.Åkte iväg och mötte pappa i Arlanda.Långt men värt!Blev bra avis på alla som stod och checka in.Men egypten resan blev min vinter resa och i sommar blir det Mallorca eller Grekland!:) Me like.
Hursom så åkte vi förbi nacka och fika och sen hem.Hade ont i huvudet igår och idag med kollade nyss termometern och hade 39 graders feber!! Så ska ligga här i soffan och vila nu och läsa lite skvaller :(
Kram

Mobilblogg

Ligger nu i badet och äter mangosorbet,MUMMA!
Ska gå upp och kolla på pappi min tv-star ett tag.See you :)

Loooooov

Hello sunshines!
Sinnes vad dagen gått fort :)Försov mig imorse så fick speeda lite.Hade det riktigt lugnt i skolan.Vi orkade inte med IT så vi drog och fikade!Ska nu åka iväg till söder för middag med faster,kusiner och alla.För farfar har nämligen varit i madrid och frankrike på affärsresa jättelänge så vi ska fira att han är hemma ,eller liknande ;) blir säkert mys!Ska skynda mig nu :)Pussen.

Sleep.well

God natt!LOV imorgon,me like :)

N to the ÖRD ?

Åh är typ världens gladaste idag!!Allt plugg hela helgen har verkligen belönats med alla rätt på tre prov idag!Såååå glad.Har pluggat ända sen jag kom hem en massa spanska för jag ska ha ett förhör på de imorgon också,kan det mesta så det ska gå bra!Lite skönt med lov sen då.. Nörd jag känner mig som skriver allt det här på min blogg.Men äsch!!
Har i varje fall precis tränat och duschat ska sätta på lite té nu och kolla igenom spanskan en gång till sen blir det sängen :) Pussen! Imorgon blir det It grejs med J.Sen forum,ska belöna mig själv med nya underkläder för veckans plugg min hjärna går i ide snart...Zzzz!! hahaha... orka mig idag!

Sur

Usch mår bara illa nu och får ont i huvudet av alltihopa.Har iallafall gått en promenad på 30 min,rensat luften lite eller hur säger man? Nej jag rör mig inte mer nu.Ska bara ligga här och läsa tills jag somnar!Surkärring,ja!
Natti hur som

Turistens klagan - C.V

Hoppsanhejsan!Har verkligen haft fullt med plugg inför imorgon.Så fort vi kom hem tog vi en fika och slog upp matte böckerna.Efter det musiken och musiken!Fyyy.Hur ska jag lyckas minnas allt tills imorgon?
Ska fortsätta nu,har tyvärr inget mer att komma med idag jag är en pluggis för en gångs skull.Deee ni!

I was born this way

Håller humöret uppe här,pluggade nyss lite kemi.Ska inte göra det på trötta ögon igen bara blandar ihop allt gör nytt försök imorgon.Hur skönt blir det inte att sluta 12 då!? jo lagomt skönt kan jag berätta sen blir det fika med J&R inklusive tjejsnack och plugg.Mysigt!
Nu ska jag göra i ordning mig och krypa ner i min varma säng,skönT! Natti :)

Gotta love tuesdays

Hämtade ju föst paketet.Sen tränade jag i 2 timmar sen så knallade jag upp och köpte sushi efter det.Så gott!Sitter nu med en kopp kaffe framför hockeyn.M to the YS.
Sushikurs inbokad på påsklovet,lite kul grej bara! ;)

Brainwash

Äntligen hemma nu!Skönt med 4 inställda lektioner.Vi hade kunnat skippa sista men då fick vi istället en massa gjort så är glad att vi stannade.Imorse hade vi en föreläsare hos oss om har skrivit boken "kukbruk" alltså jag dör...
Pratade sex i typ 2 timmar. Och sen fick vi smsa in frågor...Somnade nästan där.
Har i varjefall precis kommit hem efter denna minst sagt konstiga dag i skolan.Ska gå ner till konsum nu och hämta ut mitt paket ifrån H&M! Sen blir det att träna.Goooo me!

Utan dina andetag

jag må ha gått igenom det mest jobbiga.du kan inte fatta om det inte drabbat dig.säg inte att du förstår när du inte förstår.du vet fan ingenting.du vet inte hur vi har kämpat med sorgen mot lyckan&glädjen.
trösta mig och finns där bara,bara var där när jag behöver dig.

Du har bara gått in i rummet intill.
Vi saknar dig♥

Toppen

Sitter bänkad framför hockeyn,har hunnit med att planera halva lovet,SÅ bra!med vad ska jag göra med den andra halvan?Kanske blir en sväng till Växjö då,har faktiskt aldrig varit där!hihi Jaja..Ska kika igenom svenskan nu och packa lite så jag kan sova längre imorgon.Loveee

Love



Första och sista

älskar att pappa har köpt rutigablock,blir helt yr!!dumma de och dumma spanska....

Si,Senorita

Kom precis hem efter en sköndag i skolan.Hade egen idrottslektion först liiite pirrigt men det gick super!!:) Bra team ni vet. Ska faktiskt plugga lite spanska nu,fattar inte mycket menmen värt att kriga på lite.Ska senare träna.Så har lite att göra nu bara att börja så jag får något gjort :)

Gotta love you Ove!Mmmm


Coming Home

I väntan på att solsidan ska börja fixar jag popcorn och grejer!Mys.Klaga inte på söndagar snälla ni.KRAM

Dinner

plus tomatsoppa.varför är inte jag med i halvåtta hos mig??? ;)

Straight from my heart

Nu har jag tränat ska bara hoppa in i duschen och fräscha till mig sen ska jag ren skriva so'n,only for you håkan!!
Och sist men inte minst öva in hemkunskapsfrågorna.Roligare än så blir det inte!Woopidoo

Sunshineeee

Sitter i solen tillsammans med farmor,ska gå in och koka lite té.Lång promenad och brunch har jag
redan fixat!Sen blir det att "kötta" lite på gymmet.Vill inte..Men måste!
Vi är badaaass helt enkelt ;)

Happiness


Natten är ung och jag ligger vaken

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

PUSS

beroende av té och vindruvor.fastnade för en film så kör plugg imorgon!
hoppas på ett lov med bästis och mycket skidor.för att jag älskar dig♥

Hahaha!! bara för att du är du och jag är jag.Deep

VS

Har precis ätit sushi,två gånger denna lördag till ära!Mmmm-mums finns bättre?

Har också precis klickat hem kläder ifrån Victoria's Secret :) Får hem det lagom till min B-day. Love it!!!
Pappa du är bäst,tack och tack!
Glöm inte att följa mig på twitter! http://twitter.com/smstromberg

Barkaby

God dagens!!Vaknade redan åtta sådära utav mig själv bara.Åt bacon och äggröra så gott och nyttigt!Sen åkte vi iväg till Barkaby ligger rätt långt bort andra sidan stan liksom.Strosade runt där ett tag,shoppade och tog en latte.Älskar att dom fått en hel odd molly butik!:) Men hollies blir ändå favoriten alla tiders!!!
Sen åkte vi in till söder och åt sushi alltså jag och pappa.Tack för allt idag du är världen coolaste pappa!
Följde med och handlade mat till mig eftersom jag blir ensam imorgon.
Ska ut och gå en promenad i solen nu!!KRAAAAM

Lite fredagsmys



Myser i soffan till en film,dricker té och äter fruktmix med mango,ananas och vindruvor!

"för jag gillar inte aik...dom är råttor"

Söööööt

FIREFOX AK


Fredag

Hela dagen har gått till skolan,möte med skolinspektion,glass i solen med rebecca.Sen slutade vi tidigare så gick hem och skrev lite på engelska uppsatsen.Sen tränade jag och tog en långdusch,så skönt!
Ska se på film nu och sen läsa lite ur svenskan,jag måste plugga hela helgen,fy...
Love!
Felicia sluta spamma mig,jag följer inte med till farsta!!! ;)

Na na na na na na

Pluggdagar bör inskaffas,orkar inte mer nu!!Är trött också..Ska borsta gaddarna och lägga mig i sängen och se på en film nu,det är jag värd!tack och hej

On The Floor-Jennifer Lopez ft. Pitbull


I det ljusa

Hello sunshines!Gårdagen spenderades hos anna-karin min faster i Björknäs,Nacka.Lite tröst hon var med om en bil krasch nyss,hennes gravida(!!) vännina gjorde illa sig och anna också så kom dit med lite godis osv.Inga farliga skador direkt,tur det!:) Sen tränade jag och pluggade en del.
Idag har jag gjort exakt samma,och varit i skolan till halv 4.Efter det åkte vi till intersport i Mölnvik fick lov att köpa en till sportbh.Ska beställa en till med mönster nu och äta lite vindruvor!Kram


Derby

Sitter bänkad framför AIK-DIF , lite onödigt hejar inte direkt på något lag.Ska hälla i mig lite kaffe samt plugga engelska,härda ut nu!!Sen ska jag packa ihop allt inför imorgon så jag kan sova extra länge.Tröttis juuu.Säger bara såhär nu men åååh vill bara sova hela helgen sen...

Mums

Har precis tränat,ska hoppa in i duschen!!Sen blir det rödingfilée och babyspenat m. romsås.hur GOTT???
Börjar fatta engelskan nu.Hallelulja,jag är ju trög ibland!!hehe...Time to gooo

6Geléhjärtan

Älskar känslan efter en långdag som man lidit igenom är slut och man bara kan slänga sig i sängen när man kommer hem..Fast lidit är att ta i kanske?Jo har nämligen gått runt och varit småsur hela dagen på mig själv och på andra...Och på spanska/engelska!Hur ta man tema på ett verb?Jo tack för hjälpen tror jag kanske fattar nu ska öva lite inför provet jag har nu IGEN imorgon.Blä!!!Kämpa lite nuuu då.
Stackars kompisar idag lovar att vara glad imorgon.Jag är inte schizofreni,skitsofren om jag skulle skrivit det utan google .De vände lite när jag kom hem känner mig lite gladare och ska därför träna!
Vilket humör,vilken tjej.

The Killers – Mr. Brightside - CD Pro Version

Tuesday morning

Godmorgon!Ligger fortfarande i sängen och draaaar mig lite,mmmm.Ser inte fram emot att gå bort till skolan flera minus grader fortfarande,har inga varma kläder för det tyvärr snön!
Ska i varje fall iväg till studievägledaren prata om prao uppgifterna osv.Ser fram emot det, älskar DN alla är som en stor familj trevliga och godhjärtade :) I like!! Nej ska gå ner och göra smoothie nu.Ha en bra daaaag alla läsare!

Måndag

Har precis sett hockey och myst lite,ätit upp hela chockladen ensam + vindruvor!!Ge mig inte chocklad snälla.Inte okej det här.Får ta tag i det imorgon..Det här är typ lika kul som att klassen kallar mig kakmonster,mmmm!
Och pappa gav mig en stor hjärtsten så himla fin.Man kan få mycket saker men det är ändå alltid tanken som räknas på kärlekensdag,eller vad säger ni???♥
Nu ska jag gå och lägga mig,har en sån värk i hela kroppen som jag lidit med sen lördags morgon.Gnälla kan jag ju i varje fall.Sovmorgon imorgon det är ju iallafall liiiite posetivt!Tjingeling;)

Häxan surtant

Har precis duschat och tränat.Så skön dag i skolan bara en riktig lektion!Sen lagade vi mat,kycklingsoppa blev det.Jättegott.Nej jag har typ ingenting att skriva om mer än att jag ska äta tacos nu,intressant!!!Jo tack.

Happy valentine's day


GODNATT!


Typiskt mig att redan längta till frukosten...

I cried for you on the kitchen floor

Sikken tvkväll det blev!!Solsidan,time out men wallander orkar jag inte.Redan sett!
Ska mysa ner mig i sängen nu istället.Har sån träningsvärk,eller växtvärk eller vad är det här?AJAJaj... i varje fall.
PS. om någon hittar en stav i aveny backen i romme så är det rebeccas!!Haha.. döda mig inte nu;)
Smisk imöööööra...

M to the YS

Sverige vann,såg bara slutet tog en långpromenad i mitten utan matchen!Ska göra lite cola och popcorn nu,blir wallander lite senare :) Myskväll helt enkelt!!
Läste horoskopet i chic alldeles nyss,mmm min turdag imorgon + alla hjärtansdag.Looking good! tssss

15.55

Precis tagit en varmdusch,huvudvärken släppte så passade på att träna lite nu ska jag se sverige-finland!Hejaheja!!!
Har inte mått så bra som jag gör nu på 3 år!De här blir bara sååå bra

H&M????

Hade tänkt beställa hem lite kläder h&m får ju alltid nya på söndagar,men hallå besvikelse!!!hur fula kläder har dom inte? :( Nelly får det bli!!
Ska fortsätta se på disney,och snart kommer pappa med sushi MUMMA :)
Alltså snälla kom igen...

Det är okej kompis

Det är okej att sitta med pyjamas tills nu! Dricker té och hoppas på att halsen ska bli bättre.Låter tokig men att missa en skolmåndag är inte okej,bästa dagen :)

GO go go

Vaknade av mig själv vid 8,har precis ätit frukost och de!Ska mysa ner mig ett tag framför tv'n,vet inte om jag orkar gå på sverige-finland idag.Har sån jävla träningsvärk och ont i huvudet!:(


Jag släpper aldrig mer din hand

Har alltid tyckt om den här låten,inte min stil alls igentligen men så fin!!
Nej nu ska jag gå.hehe

20.21

Kom precis innanför dörren.Har haft så kul,träffat en massa folk som jag inte träffat på år och dagar!Och sen vann ju såklart Sverige också :) Vi hade dom bästa platserna också.Nu ska vi iväg till lill plogen och äta plankstek!!Är bra hungrig.
Love.

sweden hockey games

God dagens.Klockan ringde nio imorse gick upp och åt frukt och macka och såg lite tv sen började jag fixa mig lite.Ska åka till Globen om en kvart!:) Vet inte när jag kommer hem men annars skriver jag imorgon.Tingeling


D'mn

Är sugen på att dansa,vill inte sova men är ändå så trött så det immar i ögona när jag ställer mig upp!!
DEV – Bass Down Low - Explicit Version

Hemmaaaa

Äntligen hemma,efter en superkul dag i Romme!!Snö kaos på vägarna idag bussarna gick inte eller något så vi fick gå till skolan 5 minuter innan bussen gick,eller ja springa typ.Men vi hann..Puuuhh :)
Träffade jättetrevliga tjejer på lunchen som gick på kungsholmensgymnaisum,dom hade inte skidor med sig så dom fikade och åt lunch med oss.Mys var det!Hem resan sov vi på varandra som packade sillar.Hihi.Tack för idag i varje fall nu ska jag ta en lång dusch och lägga på min granatäppel ansiktsmask och bara njuta har ont i hela kroppen.Gäller att vara pigg imorgon blir att shoppa med pappas tjej sen ska vi på Sweden hockey games och se sverige-ryssland om jag minns rätt.
Love

Dålig mobilbild ifrån idag,alltid något!

God natt

Åt fin middag med rebecca och ja tänk att jag gjorde lax!Surprice ... ;)
Vi har handlat fruktpure på barnmat,natur diet bars och vitaminvatten och 5 tidningar vi ska nog klara av bussresan imorgon.Ska bli kul med romme dock har inte ens vi i stockholm bra väder så vi får väl se hur det blir med det..Hehe!Nej nu ska vi ställa klockan på 04.30...Tröttaflickor

But even perfect days can end in rain


Skidjackan

Som jag lovade att visa er :)

15.00

Hejsan,idag har vi haft skolmässa i skolan som sagt mycket folk,mycket fika,mycket att göra om jag ska sammanfatta allt med alla var supertrevliga så antagligen kommer fler skolor i sverige få macbooks nu lät det som på dom! :) Efter skolan var jag iväg med P som i pappa och köpte skidbag och pjäxbag rosa såklart.För imorgon blir det romme med rebecca.Hon kommer hit och sover redan ikväll så vi får tagga till lite!Ska se lite tv nu sen ska jag och beccis iväg och köpa frukost till imorgon ♥

Vadå varmrätt???


Biggest loser

Sitter med i soffan med inpackning i håret och ansiktsmask,ser lite tv.chillmooooode
Btw,jag hittade resebeviset!Happy me :)
Chiddy Bang – Opposite Of Adults
Bromheads Jacket – Turn Me On
Haha...

Onsdag

Gud vilken dag!Först i skolan då vi planerade skolmässan kommer ju folk från hela världen och chefer ifrån appel för vi har deras datorer och sen efter det hade vi inte gjort klart en del så det blev fika med no gruppen efter skolan vi fick lite struktur på det hela i allafall så vi får ses på söndag och göra klart det eller sådära :) Sen när jag kom hem blev det träning och avis på R som skulle på worldclass.Vill också börja där!Kanske nu till våren.Inte så dumt.
Lite panik har jag nu städerskan har städat och jag hittar inte mitt resebevis till Romme!....Ska leta lite till, sen blir det chili on carne och sallad och en fet dusch!!!

Yes!!

Är så sjukt glad!Malin hon jag ska praoa hos ringde mig alldeles nyss och började prata om mitt arbete jag ska få intervjua två spelare i vecka om personliga frågor osv!Ska redan i veckan bestämma ut vilka jag ska ta,blir hockeyspelare unga :) Får en fotograf med mig.
Nu ska jag plugga!

Jag ska göra kaos med dig

Ligger i soffan bland kuddar med en varmfilt,ska snart ta fram läxböckerna.Bara en skoldag kvar nu den här veckan!På torsdag har vi öppet hus i skolan osv.Sen på fredag blir det Romme med rebecca!!Hur skönt?


Prao plats

Äntligen hemma efter en långdag i skolan!Som började med engelska prov!!Men det gick bra kändes det som :)
Sen har jag fixat prao plats på DN sporten ska bli så kul.Verkligen det jag vill hålla på med!Har praoat där en gång förut så hittar där.Ett litet plus är att det ligger brevid the voice studion ;)
Men ska faktiskt hoppa på crosstrainern nu och se lite the hills!
Sen blir en massa so plugg.Orkar inte med det här!Förstör hela mitt sociala liv...Tjingelingbadring på er!

Gnällfia

Äntligen hemma ligger i sängen nyduschad och bara känner hur det värker i hela kroppen!
Gått på nacka forum länge,vi slutade 12!Grymt skönt :) Pappa ringde vid 4 tiden och berättade att han missat sitt plan,haha inte lite jag dog.Men han hade hittat ett nytt,tur där! Ska göra ordning lite chai äppel té nu och se lite tv och sen sova är så trött och har så ont överallt!!

I skolan

Sitter på hemkunskapen vi ska straxt äta lite pancakes och sen blir det lite idrottsteori och sen iväg till nacka forum måste köpa ett par jeans till och det är nu!:) Skriver ikväll

Hope there's someone

Har precis lagat och ätit lax och avokado sallad,jag tröttnar på riktigt aldrig på det!Nu gör jag väl det säkerligen eftersom jag nyss kom på det...
Sitter förövrigt med hemkunskapsläxan.Vem bryr sig om hur man tvättar?Ska kämpa på med det hära lite sen blir det Solsidan & té!
Big wow

Lite stuffs

Hejsan hoppsan!Har gått i klackskor i 5 timmar och kikat på kläder med jullsan.Hittade verkligen inget jag gillade så köpte grejer jag inte behövde igentligen.Ska beställa hem lite nytt ifrån Nelly ikväll istället!:)
Veckans alla mellanmål får detta bli!
Vitaminerna ska jag ta efter varje middag i 100 dagar.
Tänk att jag gått på stan iprincip hela dagen och bara köpt det hära!?:(

"en gång för alla"

Kan folk som jag inte känner bara sluta lägga till mig?Har rensat drygt 500 människor som jag liksom bara är bekant med,vänner tack!!!

Morgon läsning


I feel so wonderful

vaknade halv nio av mig själv helt klar vaken,så gick upp och gjorde frukost är färdigfixad nu.Julia och jag ska mötas vid tolv och sen åka in och shoppa lite!men så länge ska jag gå till konsum och hyra film och köpa frukt till fruktsalladen vi ska ha ikväll! :)

Hur söta?!


Lite inköp

Hola amigos!Fick med mig lite mer än ett par jeansleggings hem men är nöjd.Har precis varit hemma hos Jullan och kikat på kattungarna,ville bara stoppa ner dom i väskan påriktigt.Hennes föräldrar har åkt till Gran canaria så vi vart ensamna med allt.Så vi kollade på melodifestivalen och de.Blir en shoppingtur tillsammans vi två imorgon också :) bra de

Såhär ungefär...

Ungefär såhär fast litelitelite blondare och inte så man ser i botten att det är så slingat

14.42

Ska senare när vi är klara här åka förbi salt och köpa ny svarta jeans mina lyckades det bli ett hål i igår,hur vet jag inte?Sen ska jag beställa tid hos frisören för att antingen göra det blondare eller helt enkelt bli brunett.Får sitta och överväga lite och fundera ett tag.Är för övrigt inne på mig andra mocca latte nu,har spring i bena och orkar inte sitta still och plugga mer nu.Dumma skola,hej!
I all-star matchen står det nu 5-5 . Hejar ändå på P! hihi grisen

Work woman


Usch vad jag inte orkade fixa mig imorse!back to what must be done

Plugg

Godmorgon!Sitter på MTG huset och väntar på allstar matchen.Pappa kommenterar så han hämtade mig för någon timme sen så jag skulle kunna sitta här och plugga medans han kommenterar.Rätt bra för här kan jag sitta i lite lugn och ro.Hann med en fika på Vivels innan iallafall men nu ska jag sätta igång med engelskan!!Prov på tisdag.. Sen ska jag raka vägen hem till Julia med barbiedockor och så till Pärlan vi ska mysa och jag ska få se kattungarna dom fått små norkaskogskatter,kommer säkerligen bara vilja ta hem dom!!!
MTG huset är där tv3,tv6,och hockeykanalerna spelar in det mesta om ni undrar :) inte lätt att veta kanske.
Har redan träffat 10 tv halåer!Haha...

I'm gonna love you like I never been hurt before

Acoustic Version



Friday

Godmorgon,goddag och go'kväll!Idag var vi lika coola igen att vi inte orkade IT-media så knattade mot bussen istället och åkte till Saltsjöbaden/Solsidan för att mormor fyllt år för ett tag sen.Så hon fick ett fint lindat armband i tyg och guld av mig super sött på na'! Just nu har vi precis ätit lamfilée så gott med avokado och walnötssallad och sen ost med kex och jordgubbs moserat vin!I like.Ska snart åka hem eller ska till Solna och sova där hos min fina♥
Time to go!


20.26

Har tillbringat dagen till skola och shopping.skolkade sista för att hinna till umo med julia sen till nacka,vi fikade och pratade en massa sen köpte jag smink och örhängen och presenter till bästis.och julia köpte skitsnygga jeans!!!vi pluggade lite också men gick inget bra att ladda över videon i imovie så det får vara helt enkelt!
Sen träffade vi markoolio och tobbe trollkarl tog massa bilder med dom och så,sköööna killar.Har gjort en video med markoolio när jag var superliten!! haha....
Nu blir det hockey och té , pussen ♥

09.01

Hello.Hann inte skriva igår efter skolan gick vi promenad sen åkte vi till nacka forum och shoppade och åt sushi.jättemys sen åkte jag och julia hem till farmor och såg hockey eftersom pappa var på tv så vi tog lite vindruvor och melon och myste rejält sen åkte jag hem och sov!
Nu sitter jag och gör en egen låt på musiken kan ju säga att den inte blir bra allafall...
Är fan glad att jag äns tog mig till skolan halaste dagen ever,och jag tar (såklart) mina hunterstövlar tog mig en halvtimme hit annars tar det typ 7-10 min!!Älskar konsum backen bara åker rätt ner fast halkade inte någongång, fan bra jag é...
Time to do some work,eller orka

tuesday

har inte sovit på två jobbiga nätter.blir både trött och sur,knappt så att man liksom orkar röra på sig!vilket jag gör ändå,såklart.men såg på nyheterna nyss att man kan ha blivit så efter baconsprutan...ska iallafall till doktorn nästa vecka detta funkar inte!! men nu ska jag verkligen försöka lättare i pappas masage säng.han är bortrest så nu är den så gott som MIN i 3 dagar,i like...
NATTI!!! äntligen är den jobbigaste dagen på hela veckan avklarad

Robyn,Robyn och få se...Robyn!

Hemma efter kvällspromenad med farmor,nu blir det té & house!
Dagen har gått till skolan och träna så vardagen brukar se ut.
Kraaaamen!
Robyn – Indestructible (Acoustic Version)

RSS 2.0