Lördag

hello!igår fick jag äntligen träffa josefine efter två månader så efterlängtat så ord finns inte.hon jag och frida fikade glass sedan gick jag och träffade ida:) vi hade en riktigtrevlig kväll! ikväll ska jag tilde,ida och catrine busa!
skriver senare nu ska jag fixa mig lite♥

Sitter i bilen

Hello sunshines!blev lite ändringar.vi åker till leksand idag.hann inte vila eftersom vi fick besök
men ska sova lite nu i bilen!

capi-sonne och the voice,i like!

jag är ingen solstråle

hello!även idag har jag ont ihuvet,jag mår illa,ont i magen och benen.inget hjälper
snart kommer pappas kompis och hans barn hit och äter lunch.sen ska jag packa och sovaaaaaaaaaaaaaa

sömn är bra

godnatt.mår inget bra alls!känns inte som någon pencellin gör någon som helst hjälp.gnällfia...
tänker på oss,de funkar inte så bra som jag trodde..

snabba cash

hejsan.har precis ätit på lill-plogen en resturang fyra hus bort.åt tzaziki och vitlöksbröd och sen kött och sallad,grymt gott!aldrig varit mättare. ska kolla på snabba cash nu och ta det lugnt bara.lider av huvudvärk
och mensvärk jag är ingen trevligtjej idag!!
hörs ♥

satt på mig den nya blusen som jag fick hem idag.mycket fin IRL

happiness







Waxholm

Hello friends!igår var vi i Waxholm vi fikade och kollade i affärer.sen åkte vi igenom stan.såg ingen bög,fan!
sen åkte vi till Sickla köpkvarter hittade ingenting men gör inte så mycket för mina grejer från nelly kommer väl snart.senare på kvällen var det planerat att jag och johanna skulle till ingarö på någon utefest men ingen utav oss mådde bra.mitt pencellin gör mig handikappad,ååhhh.. så vi köpte godis och hyrde filmen "farsan" istället!
nej nu ska jag fixa mig sen ska vi åka till nacka och kolla på mobil och äta sushi!skriver sen♥
kommer till dig på lördag

sleepwell friends

God natt!imorgon bär det av till waxholm med johanna och sofia,hoppas vi får bra väder!
natti ♥ har inget mer än dig i mina tankar


aj

goddagens!hela morgonen har tillbringats på sjukan,kroppsinfektion.ja ni fattar!inte kul.haltar som ett jävla cp-barn!!men som tröst ska jag äta lite fika med pappa i stan nu.kanske blir en ny mobil också,ska kika iaf!
skriver sen:)
saknar dig

nelly.com

filmen blev långtråkig så började beställa kläder,ja när man väl börjar är det svårt att sluta!

make youre own kind of music

hello guys!alltid lika ledsamt att åka ifrån lekke.men hem till fina stockholm är inte så fel det heller!kommer snart tillbaka till dig ♥  sov iprincip hela vägen hem.är så baktrött så det är sjukt! när jag kom hem satt jag igång och packa upp med en gång.annars kommer jag bara skjuta på det hela tiden,äkta mig.
har precis ätit middag ute i kvälls solen.mys!!nej nu ska jag springa ner och hyra film och köpa godis ♥


bygatan

Go kväll!
gud vad less jag är på vädret.det ända som är kul när de regnar det är att springa ut naken och hoppa studsmatta och sen bada.så det är gjort!haha,frida knäppte en massa galna bilder.
när frida hade åkt hem och johanna hade slutat jobba så åkte vi och åt på bygatan,det var riktigt gott!!
efter de la vi oss med varsin data i johannas säng och åt godis och pratade lite.nu ska jag lägga mig i min egna säng och sova.inte två timmar utan 10!och sen i bilen på vägen hem till stockholm. hejdå leksand♥

fridanidujag




Godmorgon!gårkvällen spenderades med frida och några killkompisar som kom hit sent.innan de hann vi ta en hel del foton dom kommer väl upp lite då och då framöver.nej nu ska vi se på film och äta godis för det är så ruggit väder ute.kommer säkert somna sov endast 2 timmar.skriver sen när jag är pigg! hörs ♥

14:41

Goddagens!Gårdagen tillbringades med Catrine Hillevi Nellie Molly Alice Tilde vi åt pannkakor och blåbärssylt och fick sedan skäll utav några arga grannar..hmmm.. senare kom Frida vi gick hem till en kompis lyssnade på musik och bara hade det bra!vid fyra tiden tänkte jag gå hem till dig,som bestämt.men frös,ville hem och sova! ♥
Har precis handlat sushi och godis.Pappa och hans tjej ska iväg ikväll så får ro om mig själv en aning.ska ta hit lite vänner så jag inte är helt ensam.nu ska jag hoppa in i duschen och sen cykla till fridas jobb.hörs!!

Love city

               

Fredag

Hejsan!ber om ursäkt för dålig updatering igår.åkte till Sågmyra som sagt fick med mig en skön t-shirt,ett linne och lite trosor.Ska lägga upp bild sen!Fick skynda hem för att äta något och byta om sen träffade jag Molly och Frida.vi träffade några kompisar och åt godis,vi tog de bara lugnt.Sen cyklade vi hem till mig och tände brasan,åt jordgubbar,lyssnade på musik och pratade sen sov frida här,mycket mysigt ♥
sen imorse gick vi upp och doppade oss i poolen,inte varmt.fyfan!men vi lyckades komma i ett tag..


Girls of summer

Hej där!Gårdagen spenderades med ida,inte erkers utan finn olsson.riktigt kul eftersom jag inte hade träffat ida på 3/2 måndader.Vi åt middag och sen åkte hon hem och jag cyklade till Frida.Vi träffade några kompisar som är här på hockeyskola.Sen kom ida och då var vi med några ledare och åt godis..
Imorse sov jag till halv 12.helt ok tycker jag med tanke på att jag somnade vid halv 4.Åkte till pappas tjejsjobb och åt kebabsallad,mums! vi ska senare till Sågmyra så ska fixa mig lite nu.kram♥

snabbis

hejsan!gårdagen var så trevlig.jag ida och frida myste på idas balkong.sen åkte vi till hockeyskolan och var med ledarna.dom var sjukt trevliga!sedan vid 4 tiden kom jag och frida hem efter många om och men vi åt lite och sen sov vi till elva.när jag vaknade tänkte jag bada men hittade två tvestjärtar i poolen,inte mysigt!så hoppade de.nu ska jag gå och möta ida:) puss!

tog dom blommiga leggingsen från garden collection by h&m,så sköna!istället för mjukisar liksom

FridaL

hej igen!kom precis hem.har ätit sushi med pappa och fikat med hans tjej:)riktigt mysigt!
ska se på film nu och sen träffa Frida♥

bästa frida

Leksand

Godmorgon!skulle kunnat skriva mycket mer än vad jag gjorde igår men var så upptagen med att spela kort med linnea,haha skämtosido hade inte lust bara.när vi kom till leksand så började jag med att träffa Nellie vi hade en brakväll mycket snack,i like you girl.hade en riktigt mysig natt också!
Nej måste kila nu ska iväg och äta sushi med pappa.kram

Sitter i bilen




FILM

heloj!ser på film med nenne96.när filmen är slut så ska vi ta varsin kall dusch och sen ska jag packa det allra sista.ingen aning om vilket tid vi åker till leksand imorgon men ska vara där senast klockan sex iallafall.uppdaterar i bilen! sov gott♥






Ben&Jerry's!

Hello friends!Har precis ätit middag ute.gott med vanlig mat ibland.vi gjorde spaggetthi och bacon,och sen en enkel sallad med dressing.riktigt gott faktiskt! eftersom linnea tjatat om godis sen igår kväll så ska vi gå och köpa de och glass innan dom stänger sen sätta på en bra film.ska även packa också.lekke imorgon!!

My bathroom

Hejsan!Har precis badat.Sen följde vi med pappa och köpte handdukar,en ljusgrej med vita stenar i och sen en vas med blommor i till mitt badrum:)



Rysktfårull

EFTERSOM MIN KÄRA VÄNN LINNEA SOV MED PÄLSMÖSSA INATT SÅ VILL HON BADA.JAG MED!!
tjingeling

14:11

Godmorgon sunshines!igår satt vi ute på altanen och myste.vi pratade och drack kall o'boy!
idag kommer det också att bli en lugn dag.ska tvätta lite och packa.vill åka till GT's rea igen men vet icke om jag
har skjuts.men annars får vi väl sitta hemma här och uggla hela dan!

kommer till dig imorgon♥

Kalldusch

Hejsan.Äntligen kom de lite regn,jag och linnea kollade två filmer och åt middag.Slappardag!Borde man
lägga sig och sova?finns inget att göra och jag är fan trött.var uppe riktigt tidigt imorse!nej nu väntar en
kalldusch sen får vi se.kram♥

Dancing in the moonlight


Nacka forum


GT


H&M,Bikbok



Zara

Stadium

Hemma

Hej!längesen jag skrev nu.Sista dagarna på Öland gick bara åt att bada och sola och ha de bra!Kom hem till stockholm i torsdags.Trodde vi skulle åka till Leksand på fredagen men icke sa nicke!Lutar åt måndag ist.Lite trist missar Josefine precis på dagen ♥Men stannar längre så kommer förhoppningsvis hinna träffa alla jag velat och alla jag längtat efter!
Eftersom vi inte åkte till leksand på fredagen så har vi fått hittat på lite.Igår var vi i barkaby hittade inget speciellt känns som om jag har de jag vill ha redan därifrån!Efter de lite senare drog jag och linnea på oss blåögonskygga,vinrött läppstift och till sist vinterkläder och cyklade ner till Kolvik och badade!
Imorse vid elva tiden var vi redan på forum och shoppade.Sen åt vi mat och nu kom vi precis hem.Vi sitter och riktigt hoppas på att de ska börja regnaaaaa!håll tummarna.

Tuesday

Hej.Har inte haft tid att skriva på hela dagen!Har legat på stranden i Köpingsvik utanför Borgholm och badat och bara haft det bra.Tar bara vara på dom sista dagarna helt enkelt.Sen åkte vi in till Borgholm och shoppade lite!
När vi kom hem åt vi middag,sommarmat och självfallet jordgubbar!Har nog ätit de två gånger varje dag i snart två veckor.Men de är ju så sjukt gott!!Nej nu ska vi baaaika ner och bada;)

Jallaaaaa

Vaknade precis upp.Finns faktiskt inget bättre än att vakna upp brevid en kompis,inga sura miner eller tysta sekunder!Just nu sitter vi på baksidan ute på altanen,vart jordgubbar över från igår så de äter vi till fil.MUMS!
Vi rensade 5 liter och åt väl 2 kanske?Hehe..
Nej ska skynda mig nu.Sen blir det köpingsvik med folk.Skriver senare,ha det!

Åh va fina vi är






Har precis ätit middag.Min faster och mina yngsta kusiner kom precis!Dom är helt galna och fulla med engeri.
Har nog tagit hundra jättefina bilder helt ofixade,jättefina.Nej nu ska jag med dom andra ner och bada!
Sisten i är en feeeegis;)

Läs inte

Hejsan!Har varit på stranden nästan hela dagen.Kom hem för nån timme sen då la vi oss på en madrass ny duschade ute och bara stekte,as usual.Sen grillade vi också,mästerkockarna!Resten är i Kalmar så vi fick lov.Sen kom andreas och Simon hit ett tag.Dom åkte precis.Hoppas dom andra kommer snart.JAG ÄR HUNGRIG
Skriver senare!

Värmeslag

Godmorgon!Var vaken redan vid nio tiden.Helt omöjligt att sova i den här värmen tror alla håller med om det!
Kan inte sitta inne i stugan,för varmt.Så jag och Linnea ska cykla ner till stranden här nere bara och svalka oss med ett eller två dopp.Behövs verkligen!!! Ha en bra dag. Love ♥

Våran goda frukost bestod av en liter jordgubbar var!Mums


Wavin' flag


Sätter mig i soffan med en skål cheezeballs.HEJA ESPANIAAA!

"Schteeeekare"

Hejsan!Kom hem till stugan bara för ett tag sen.Har varit i Byrum hela dagen och bara haft de bra!Sitter just nu på altanen och steker med Linnea.Jag är förjävlabrun!! Skriver senare blekfisar

Byrum

Godmorgon!Anledningen till att vi gick upp så tidigt är för att vi ska iväg nu och åka till Byrum.En jättefin strand som ligger mittemot Jungfrun(blåkulla) har en bild från förra gången vi var där:)
Ha en bra dag i solen de ska vi!



22:48 / midnattsvolleyboll snart

Kom precis tillbaka från ett dopp med Linnea,Andreas och Simon.Vi tog bara cyklarna ner och badade i Djupvik.Åt glass i stora lass gjorde vi också!Mums.Isglass är bara för gott.
Snart kommer Andreas och spelar midnattsvolleyboll med oss,haha!
Skriver imorgon. Dröm sött♥

Fint va?

Turkiet

Har inte skrivit på tre veckor,inte sedan victoria gifte sig!Under den tiden har jag hunnit flytta tillbaka till Stockholm,och varit på en slapp semester till Turkiet som bjöd på mycket sol och bad.Nu är jag som en pepparkaka med solblekthår!Looking good.Just nu sitter jag på Öland med Linnea vi har varit här i 5 dagar vi ska vara här en vecka till.Härligt vill jag lova. Igår var vi på Böda och myste.Lite mer färg har man fått!Imorgon ska vi iväg till Sandvik.Blir mysigt de med:) Ska äta pizza nu med grannarna och linnea!Skriver senare ♥





Lägger in fler bilder sen just nu vill inte de mobilabredbandet!Åhhhh

RSS 2.0